چندین سال است که فناوری دوربین‌های تشخیص عمق به بازار راه پیدا کرده‌اند و در طیف وسیعی از محصولات مورداستفاده قرار می‌گیرند: از اسکنرهای سه‌بعدی انسان و پهپادها گرفته تا آیفون‌ها و هدست‌های واقعیت افزوده‌ای نظیر هولولنز و مجیک لیپ. با‌ این‌حال استراکچر کور به‌عنوان نخستین دوربین تشخیص عمق خانگی ساخته‌شده توسط شرکت آمریکایی اکسیپیتال در حقیقت یک ابزار مستقل است که به پژوهشگران و تولیدکنندگان امکان می‌دهد تا با سرعتی بالا، اسکن‌های سه‌بعدی اختصاصی خودشان را خلق کنند.

این دستگاه به‌نسبت کوچک را می‌توان به‌سادگی به ویندوز، لینوکس، مک و اندروید متصل کرد. این مدل در واقع شامل یک‌سری بهبود کلیدی نسبت به مدل سال ۲۰۱۳ (حسگری به اسم استراکچر) است و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد. گفتنی است که پیشتر مدلی از Structure به یک آیپد متصل شده بود و در آن زمان، آینده‌ی فناوری واقعیت افزوده را تا حد زیادی ترسیم کرد و باعث شد خیلی‌ها هیجان‌زده شوند.

 استراکچر کور اکسیپیتال / Occipital Structure Core

استراکچر کور می‌تواند با سرعت بالا، اسکنی سه‌بعدی از محیط اطراف خود تهیه کند

اکسیپیتال (Occipital)، حسگر استراکچر را در سال ۲۰۱۳ به‌کمک شرکت پرایم‌سنس تولید کرد؛ شرکتی که گفته می‌شود با مایکروسافت برای ساخت کینکتهمکاری کرده است. گفتنی است که کینکت وسیله‌ای مخصوص برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ بود و این امکان را به گیمر می‌داد که بدون استفاده از کنترلر، به تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی بپردازد. 

اپل در سال ۲۰۱۳ موفق به تصاحب پرایم‌سنس شد و و توانست به کمک این شرکت به تولید دوربین TrueDepth برای آیفون‌ها و آیپد پرو بپردازد. طبق ادعای اکسیپیتال، حسگر اولیه‌ی استراکچر توانست به فروشی نزدیک به ۱۰۰ هزار واحد دست یابد و نظر تقریبا ۹ هزار توسعه‌دهنده را به خود جلب کند؛ موضوعی که در نهایت به تولید ۱۲۰ اپلیکیشن برای این پلتفرم منتهی شد.

امکان پیش‌خرید استراکچر کور از هم‌اکنون برای علاقه‌مندان امکان‌پذیر است. این دستگاه در دو مدل ماژولار و غیرماژولار به‌فروش می‌رسد؛ می‌توان مدل ماژولار استراکچر کور را به دیگر وسایل الکترونیکی نظیر هدست‌های واقعیت افزوده یا حتی نمونه‌ی اولیه‌ی ربات‌ها متصل و از آن استفاده کرد. اکسیپیتال قصد دارد کار فروش این حسگر را در چندین مرحله به انجام برساند؛ نخستین موج فروش این حسگر طی دو هفته‌ی آتی با قیمت ۵۹۹ دلار به ازای هر واحد، آغاز خواهد شد. موج دوم در ماه ژانویه‌ی ۲۰۱۹ (دی-بهمن ۱۳۹۷) با قیمت ۴۹۹ دلار برای هر واحد شروع می‌شود و در نهایت، عرضه‌ی اصلی استراکچر کور در ماه مارس ۲۰۱۹ (اسفند ۱۳۹۷-فروردین ۱۳۹۸) به‌وقوع خواهد پیوست؛ در آن زمان برای تهیه‌ی هر دستگاه، مشتری باید ۳۹۹ دلار بپردازد.

نگاهی نزدیک به استراکچر کور

کارشناس وب‌سایت سی‌نت که توانسته تجربه‌ی کار با استراکچر کور را پیدا کند، می‌گوید این دستگاه در مقایسه با محصول سال ۲۰۱۳ می‌تواند حرکات مختلف را بسیار بهتر تشخیص دهد و اطلاعات مربوط به عمق را سریع‌تر استخراج کند.

استراکچر کور توانایی این را دارد که با بهره‌گیری از تاباندن اشعه‌های مادون قرمز، اسکنی سه‌بعدی از محیط اطراف خود را تا شعاع پنج متری ثبت کند؛ در ضمن این دستگاه می‌تواند با دوربین‌های دیگرش، شعاعی بیشتر از این را هم اسکن کند.

در استراکچر کور از دو دوربین مادون قرمز، یک دوربین سیاه و سفید با زاویه‌ی دید ۱۶۰ درجه‌ای و یک دوربین رنگی با زاویه‌ی دید ۸۵ درجه‌ای استفاده شده است؛ در کنار این‌ها، استراکچر کور به‌لطف داشتن IMU (واحد اندازه‌‌گیری داخلی) ۶محوره، از ۶ درجه شعاع آزاد حرکتی برای ردیابی حرکت بهره‌مند است.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قیمت بیت کوین معرفی فرش و تابلو فرش ماشینی کاشان بادکنک آرایی و تم تولد Robert Joel Brandon Anne Personal Blog on Customer Loyalty سامانه پیامک رایگان اَوِستا ماه گیسو رمان نویسی